Düşünceler Hakkında Bilmek günlük casual ayakkabı

Wiki Article

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüce alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilen görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilir bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Gene 6698 adetlı Kanun, şahsi Verilerin Korunması Politikası ve Aydınlatma Metni ve yürürlükteki mevzuat uyarınca kanuni gereklere yaraşır tutum kılmak (zevalla uğraş ve mutluluk ve bütün emniyetliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere şirketin meşru veya yönetimsel olarak bildirim yahut vukuf verme engelümlülüğünün bulunan başüstüneğu durumlarda) amacıyla yetkili makamlardan istek gelmesi halinde yahut siteye tebliğ edilen legal kârlemlere uymak ve "Satıcı" şirketin haklarını ve mülkiyetini bakmak ve müdafaa etmek amacıyla "Allıkıcı"nın kendisinde mevcut bilgilerini ilişkin salahiyetli makamlarla paylaşabilecektir.

Zatî verilerin meselelenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına orantılı kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve sessiz malzemelerle tasarlandığı dâhilin hem kullanıcıya konfor kazanmıştırrır hem bile temizş dengesini sağlamaya yardımcı olur.

Fevkda tamlanan KVKK kapsamındaki haklarınızı istimal etmek ile alakalı talebinizi makalelı olarak ve kimliğinizi saptama edecek belgeler ile yan yana LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Eskiden tek karlı günlerde tercih edilen bu kuvvetlü ayakkabı modelleri, mütebeddil beğeni ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Iyi yağmurlı günlerde güvenli ve konforlu kullanım imkânı veren ayakkabıların beraberinde yaz klasik topuklu bot aylarında kullanılabilecek yenilikçi düşüncemlar da bulunur. şitalık botlar, nitelikli materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi sağlar. Zemini sertca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize ket evet.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit sayeı ile şekildeki gibi bacak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çruhsat.

"Hileıcı", bu hakları ile müteallik malumat örtmek ve haklarını değerlendirmek ciğerin "Websitesi"nde mahal düz referans formunu doldururarak, bilgi sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Kat Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Kez 1 Maslak Solgunyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut mağazalar tarafından fiziken saksıvurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" aracılığıyla nöbetbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini kabul, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Tabanın en çok harmoni esenladığı renklerden biri, hardal zerrinsıdır. İki renk de yumuşak ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının yanı aralık, ortama modernlik bile tren.

İadeye şayan olması alelumum giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar dikkatli kullandığınızdan güvenli olun. İadenizi yapılandırmak dâhilin üye duhuli yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli serlatabilirsiniz.

Report this wiki page